Dinamo

Borcea anunt sumbru despre viitorul lui Dinamo si o aroganta marca inregistrata

Sursă foto: Kanal D captura tv

Invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Cristi Borcea a vorbit despre situatia actuala de la Dinamo si deapre viitorul echipei la care a fost actionar. 

"Dinamo se găsește într-o situatie mult mai delicata decat cea din 1995, dar macar avea un stadion, avea Ministerul (n.r. - Interne). 

"Acum Dinamo nu are nimic. Nu are stadion, identitate si e tinuta in viata doar de suporteri.

"Dinamo e in moarte clinica si se asteapta din clipa in clipa deconectarea de la aparate.

"Daca eram acum nu ma prezentam in primele cinci etape, mai stateam in Antalya si veneam sa castig campionatul.

"Stadionul e salvarea lui Dinamo. Fara stadion, daca nu se intervine sa se faca, Dinamo se va desfiinta", a declarat Cristi Borcea.

Intrebat daca a facut blaturi in fotbal, Borcea a negat ca ar fi fost implicat in vreun meci aranjat, dar a subliniat ca a facut "orice a fost posibil pentru ca Dinamo sa castige".

Borcea a mai spus ca a ajuns la inchisoare pentru a fi dat exemplu si ca toti jucatorii au fost vanduti de 3-4 ori, oferind exemplele lui Mihalcea, Alexa si Mitea. 

"Toti jucatorii transferati au adus profit de 2500 la suta. Problemele au fost doua. Cu noi a vrut sa se dea un exemplu. In plus, eu n-am semnat nimic, toate transferurile au fost aprobate de Consiliul de Administrație. Nu au cunoscut fenomenul transferurilor", a mai spus Borcea. 



Borcea anunt sumbru despre viitorul lui Dinamo si o aroganta marca inregistrata