Dinamo

Antrenorul lui Dinamo a răbufnit la conferința dinaintea meciului cu Sepsi: ”La noi nu e niciodată liniște”

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Dinamo a pierdut primele două meciuri de la revenirea în prima ligă, iar în etapa a 3-a ”câinii” vor da peste Sepsi Sf.Gheorghe, echipă neînvinsă în meciurile oficiale din actualul sezon, în toate competițiile. Meciul Dinamo – Sepsi va fi live text pe onlinesport.ro, luni seara, de la ora 21:30.
Liga 1: Cum a pierdut Dinamo derby-ul cu FCSB

”Sunt obosit de toată tevatura asta (n.r. – cu Vlad Iacob). Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și mai multe lucruri, forțat fiind, nu că mi-am dorit. La noi niciodată nu e liniște.

”Găsim motive să apărem, să facem scandaluri uneori închipuite, să arătăm niște realități care nu există. Poate văd eu deformat, dar nu cred. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. E pentru prima dată când simt că lucrurile sunt pe drumul bun. E nevoie de timp să creăm un club de anvergură europeană. În continuare facem management de criză.

Despre meciul cu Sepsi de luni seara (21:30)

”Ne așteaptă un meci foarte dificil contra unei echipe foarte bune. M-a surprins rezultatul și modul în care au evoluat la Sofia. O echipă foarte robustă fizic, foarte disciplinată, cu un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. Un antrenor care merită mai multă apreciere în fotbalul românesc, un club care în ultimii ani a făcut pași enormi și care poate fi luat ca model. Sepsi a demonstrat, în pofida investițiilor guvernului maghiar în România, că este un model de urmat, lăsând la o parte mândria și egoul românesc.

”Deși pare că nu avem un nivel foarte ridicat, Liga 1 e un campionat complicat. Nu e nici ușor, nici mai greu, dar este diferit. Aștept de la toți jucătorii mai multă agresivitate, mai multă răutate. După primele meciuri am părut echipa cuminte care încearcă să joace un fotbal plăcut. Mă lasă rece astfel de aprecieri. Faptul că pierzi îți arată niște probleme pe care le ai. Să sperăm că vom face un meci mai intens în primul rând mental.

”Debutul de campionat a fost unul puternic contra celor mai bune echipe. Nu mă deranjează, pentru că putem să setăm standardul sus. La Dinamo n-ai cum să ai asemenea obiectiv (locurile 8-10)...Ok, suntem realiști că am pierdut cu FCSB, dar vreau să văd mai multă implicare și răutate de la toți”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Rezultatele celor de la Dinamo în actualul sezon:

0-2 cu Universitatea Craiova (acasă)
1-2 cu FCSB (deplasare).



Antrenorul lui Dinamo a răbufnit la conferința dinaintea meciului cu Sepsi: ”La noi nu e niciodată liniște”