Dinamo

Andone revine la sistemul de baza cu Steaua in Cupa Ligii

Ioan Andone a vorbit, miercuri dimineata intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii, partida programata joi seara de la 20:30.

"O sa vedem daca si maine vom juca in acelasi sistem cu trei fundasi, pentru ca am nevoie sa inscriu. La Medias l-am incercat cu ceva risc. Probabil voi schimba si voi reveni la 4-3-3. Vom incerca sa face presing sus, sa-i tinem departe de poarta noastra", a declarat Andone.

"Ne trebuie victorie fara gol primit. Aici nu e pe puncte, e pe calificare. Trebuie sa ne luam optiune de calificare. Va fi un teren bun, pentru ca Arena Nationala are gazon incalzit. Sper sa avem si suporteri alaturi de noi. Revansa va fi tot timpul contra lui Steaua sau ei contra noastra. Nici ei nu trec printr-o perioada foarte buna.", a adaugat tehnicianul dinamovis.

Rotariu la Galata?

"Nu stiu nimic despre o posibila plecare a lui Rotariu. Am vorbit chiar ieri cu domnul Negoita, dar nu mi-a spus nimic. El incearca pe cineva alaturi, un investitor puternic si serios pentru a ridica nivelul", a mai spus Andone.

Cantonament in Bahrain

"La noi se face cantarul oficial ca la box. N-au voie mai mult de 2 kg in plus, dar nici nu cred ca au cand pentru ca e cea mai scurta vacanta. Pe 5 ianuarie trebuie sa vina la lot, apoi mergem in Bahrain pana in 15 ianuarie, iar de acolo mergem la Marbella", a dezvaluit Andone.



Andone revine la sistemul de baza cu Steaua in Cupa Ligii