Dinamo

Andone dupa victoria de la Timisoara: "Trebuie sa ramanem cu capul plecat"

Dinamo a castigat la limita, sambata seara, pe terenul codasei ACS Poli Timisoara, scor 2-1, si a ajuns la sapte puncte obtinute in ultimele trei etape de campionat.

Cu toate aceseta, antrenorul Ioan Andone ramane cu picioarele pe pamant si anunta ca pana la primele doua locuri mai este de jucat.

“Puteau fi la fel de usor si noua puncte. Normal ca am avut si eu o parte de vina. Nu trebuie sa ne scuzam cu arbitrajul. Nu am ce comenta fata de oamenii care mi-au strigat demisia. Poate ca si eu daca eram in tribuna strigam, daca Dinamo era pe opt. Trebuie sa stam cu capul plecat pana ajungem pe locurile unu sau doi”, a comentat Andone la Dolce Sport dupa meciul de pe Bega.

Acesta si-a indulcit mesajul pentru stelistul Moke, despre care spusese ca s-a autopropus la Dinamo prin intermediul lui Gnohere si pe care nu-l vede potrivit pe postul de fundas central.

“Sper sa nu se supere. N-am zis nimic cu rautate de el. Daca doream sa-l transferam inaintea lor, il transferam oricum. N-are rost sa mai discutam ca a primit mesaje de la noi. Sunt lucruri trecute deja”, a declarat Andone.

Moke a iesit, sambata, intr-o conferinta de presa si a dezmintit afirmatiile lui Andone ca s-ar fi autopropus la Dinamo, sustinand contrariul, ca cei din Stefan cel Mare l-au contactat cu mesaje pe cand evolua la FC Voluntari.

Andone a fost aspru taxat pentru declaratiile lui de catre Mihai Stoica, directorul sportiv de la Steaua, care i-a transmis de la distanta antrenorului dinamovist sa se uite in clasament.

[news-121755]



Andone dupa victoria de la Timisoara: "Trebuie sa ramanem cu capul plecat"