Dinamo

Adrian Mihalcea vorbeste despre adevaratele probleme de la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Antrenor de sacrificiu in perioada pandemiei de coronavirus, Adrian Mihalcea a fost debarcat de la Dinamo dupa ce echipa ajunsese pe loc retrogradabil.

Fostul atacant din Groapa vorbeste la rece acum despre problemele pe care le-a identificat la echipa din Stefan cel Mare.

“Problema e ca vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decat cele sportive. Fiecare isi vede prea mult de treaba lui si nu se implica pentru grup cat ar trebui.

“Poate problemele din vestiar vin si din caracterul fiecaruia. Un grup se formeaza in timp, iar la Dinamo se tot schimba jucatori”, a declarat Adrian Mihalcea, anunta Gsp.ro

Mihalcea a preluat-o pe Dinamo cu putine zile inainte de intreruperea campionatului pe motive de COVID si a lasat echipa pe marginea prapastiei.

Gheorghe Multescu si Cornel Talnar au fost instalati in locul lui Mihalcea pentru a salva Dinamo, insa echipa a fost lovita de zece cazuri de imbolnaviri cu noul virus gripal.

Cifrele lui Mihalcea la Dinamo

Numit în urmă cu patru luni la conducerea tehnică dinamoviștilor, în locul lui Dusan Uhrin, după două înfrângeri consecutive în play-out-ul acestei ediții de campionat, 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni și 0-1 în deplasare cu Politehnica Iași, Adrian Mihalcea nu a reușit, din păcate pentru tot ce înseamnă Dinamo, rezultatele așteptate de suflarea alb-roșie, atât în Liga 1, cât și în semifinalele Cupei României.

O victorie (3-1 cu Academica Clinceni), o remiză (1-1 cu Politehnica Iași) și trei eșecuri (1-3 cu Sepsi Sf. Gheorghe, 0-1 cu FC Voluntari și 0-1 cu Viitorul Constanța) a adunat Adrian Mihalcea în Liga 1 și două înfrângeri în semifinalele Cupei României, 0-3 și 0-1 cu FCSB.



Adrian Mihalcea vorbeste despre adevaratele probleme de la Dinamo