Dinamo

Dinamovistii despre meciul cu Barcelona: "O provocare"

Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, sâmbata, ca meciul amical cu FC Barcelona reprezinta o mare provocare pentru orice sportiv, subliniind ca superioritatea echipei catalane nu poate fi pusa la îndoiala.

"Le multumim organizatorilor pentru posibilitatea de a urmari la Bucuresti cea mai spectaculoasa echipa a ultimilor ani. Sunt convins ca Dinamo va contribui la un bun spectacol sportiv. E sigur ca diferenta de valoare nu trebuie comentata. Important pentru Dinamo e ca acest meci se joaca. Un asemenea meci e o provocare pentru orice sportiv, superioritatea colectiva si individuala este cert de partea Barcelonei, dar asemenea provocare ne poate arata unde suntem, unde ne aflam. Nu poate reprezenta o demoralizare, vorbim de jucatori profesionisti, care trebuie sa accepte rezultatul unui meci cu Barcelona. Important e ca jucatorii nostri se pot confrunta cu fotbalisti de certa valoare. Dinamo trebuie sa iasa din aceasta confruntare cu demnitatea sportivului care-i permite sa treaca peste orice rezultat., Dinamo va face tot posibilul pentru a contribui la un bun spectacol sportiv. Un asemenea meci nu se poate organzia cu resurse proprii, în niciun caz clubul Dinamo nu ar fi putut organiza singur aceasta partida", a declarat Badea,.

Oficialul dinamovist a precizat ca la meci va fi prezent si actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos: "Am vorbit cu domnul Copos, va fi prezent la meci. Este invitatul organizatorilor, este un personaj cautat si usor de gasit daca este invitat, mai greu când trebuie sa plateasca".

De asemenea, Badea a mentionat ca arbitrul partidei va fi Cristian Balaj, "desi organizatorii au cautat si alte variante".

Nicolae Badea a fost prezent, sâmbata, la conferinta de presa organizata înaintea partidei amicale cu FC Barcelona, la care au participat si jucatorii Jose Manuel Pinto si Jordi Alba.



Dinamovistii despre meciul cu Barcelona: "O provocare"