Liga 1

Dinamo scoate un punct cu CFR pe teren propriu

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Meciul dintre Dinamo și CFR Cluj din etapa a 12-a nu a avut nicio câștigătoare (1-1). Dinamo a deschis scorul, dar până la urmă ”câinii” s-au mulțumit cu un punct, în condițiile în care CFR a dominat mare parte din repriza secunda.
Așa am trăit Dinamo - CFR Cluj

Abdallah a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 10 cu un șut pe jos din interiorul careului.

CFR a avut puține ocazii în prima parte, Dinamo reușind să blocheze toate culoarele spre poarta lui Golubovic.

În tentativa de a apăra avantajul fragil de pe tabelă, oamenii lui Burcă au făcut pasul înapoi în partea secundă sperând să închidă meciul pe o eventuală contră.

Mai ales după ce în prima repriză Amzăr și Abdallah le-au dat mari bătăi de cap fundașilor adverși.

Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58 după o fază personală spectaculoasă. Acesta a primit la 25 de metri de poarta dinamovistă, a intrat în careu și a trimis la colțul lung pentru 1-1.

Două mari ocazii au ratat jucătorii lui Mandorlini în minutele suplimentare din meci, prin Mogoș și apoi Betancor. De fiecare dată portarul dinamovist a avut ultimul cuvânt.

Meciul a fost marcat de un moment special în memoria regretatului Cătălin Hîldan, în minutul 74 întreg stadionul aplaudând, inclusiv centralul Ovidiu Hațegan.

De egalul dintre Dinamo și CFR a profitat liderul FCSB, care se depărtează la trei puncte de rivala din Gruia.

Dinamo rămâne penultima în clasament după acest rezultat.

Caseta tehnică

Dinamo: Golubovic - Lucas Araujo, Bena, Patriche – Cr. Costin, N. Roşu, D. Iglesias (R. Grigore 90), Amzăr – Ilic (N. Roşu 68) – Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah (C. Ţîră 83). Antrenor: Ovidiu Burcă.

CFR Cluj: R. Sava - Kresic, Ajeti, Morgan (Juricic 66) - Mogoş, Deac (L. Mihai 72), Muhar, Cvek, Camora (M. Ilie 8) – Otele (Fica 72), Bîrligea (Jefte Betancor 66). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Amzăr 61, Golubovic 90+2 / Cvek 82, Fica 85, M. Ilie 90+6.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Vladimir Urzică, Raul Constantin Ghiciulescu.



Dinamo scoate un punct cu CFR pe teren propriu