Liga 1

Dinamo pierde la scor de neprezentare cu Chiajna

Dinamo a inregistrat o infrangere dureroasa in fata echipei lui Marius Sumudica, scor 3-0, intr-un meci in care portarul ilfovenilor, Florin Matache, un fost dinamovist, a scos tot ce s-a putut, iar Ricardo Alves, Elhamed (autogol) si Mihai Dina si-au trecut numele pe tabela de marcaj. Dinamo a evoluat in inferioritate numerica din minutul 39, dupa un cartonas rosu aparent usor acordat de Lucian Rusandu lui Andrei Marc.

Concordia Chiajna a deschis scorul la primul sut pe poarta aparata de Naumovski. Macedoneanul nu a avut cum sa intervina, in minutul 14, in fata lui Ricardo Alves, care a venit lansat si a trimis imparabil o minge centrata bine de pe stanga de Florin Lovin.

Ilfovenii se putea distanta pe tabela, la mijlocul reprizei, cand Mansaly Boubacar a trimis neglijent o pasa inapoi, de care putea profita nou-intratul Daniel Florea. Naumovski a urmarit si a degajat din fata atacantului Concordiei.

Gicu Grozav a fost foarte aproape sa inscrie cu un sut sanatos din interiorul careului, respins cu dificultate de fostul dinamovist Florin Matache (32).

Nici Bunoza nu a fost mai precis la finalizare, cu zece minute inainte de pauza. Matache a scos excelent sutul din apropiere al lui Bunoza.

Misiunea "cainilor" a devenit si mai complicata odata cu eliminarea lui Andrei Marc, din minutul 39. Aflat la debutul in tricoul lui Dinamo, fostul aparator al Ceahlaului nu a fost iertat de centralul Lucian Rusandu pentru un picior ridicat in zona abdomenului lui Florin Purece.

Prima repriza s-a incheiat cu o noua ratare mare in dreptul formatiei gazda. Demarcat, Marius Niculae a pus latul imprecis din 8-9 metri, la un corner executat de Vali Lazar.

Partea secunda a inceput in aceeasi nota cu prima, dupa nou gol al oaspetilor. Naumovski a fost pus in mare incurcatura de Elhamed, care a deviat in proprie poarta o minge centrata periculos de Tiberiu Serediuc.

La poarta opusa, Matache si-a continuat prestatia buna respingand sutul de la distanta al lui Gicu Grozav (56).

Polonezul Kamil Bilinski a ratat doua oportunitati bune de a o readuce pe Dinamo in joc. In prima faza, atacantul lui Dinamo a reluat milimetric pe langa bara din dreapta lui Matache. Ultimul avea sa il blocheze pe acelasi Bilinski in situatie de unu la unu.

Cu un sfert de ora inainte de final, Boldrin a tintit bara din lovitura libera, iar Daniel Florea a ratat singur cu Naumovski.

Scorul final a fost stabilit de Mihai Dina, la capatul unui contraatac. Daniel Florea i-a pus pe tava o minge in marginea careului mic, Dina indeplinand o formalitate.

FC Dinamo Bucuresti: Naumovski – Barboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Boubacar, Elhamed – C. Matei (B. Gavrila 54), V. Lazar, Grozav (D. Rotariu 68) – M. Niculae (cpt, K. Bilinski 54).
Rezerve: T. Marc – N. Grigore, D. Rotariu, Bilinski, M. Cristescu, Serginho, Gavrila.
Antrenor: Flavius Stoican

CS CONCORDIA Chiajna: Matache – Al. Stan, V. Maftei (cpt), Lovin, Ricardo Martins, Bucurica – Bruno Madeira (Dragarsky 79), Henrique Boldrin, Purece – Serediuc (M. Dina 67), Wellington (D. Florea 17)
Rezerve: Ramniceanu – Dina, D. Florea, Musat, Vagner, Dragarski, Grigorie.
Antrenor: Marius Sumudica

Arbitru: Lucian Rusandu (Sfantu Gheorghe)

Cartonase galbene: S. Filip 19, C. Matei 43/ Al. Stan 87

Cartonase rosii: A. Marc 39

Stadion: Dinamo (Bucuresti)



Dinamo pierde la scor de neprezentare cu Chiajna