Liga 1

Dinamo pierde la Botosani si ajunge pe loc de baraj

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Schimbarea lui Florin Bratu si aducerea lui Claudiu Niculescu nu o poate opri, cel putin deocamdata, pe Dinamo din caderea libera in care se afla.

Formatia din Stefan cel Mare a pierdut, luni seara, in deplasare cu FC Botosani, scor 2-0 (1-0), in ultima partida a etapei a 11-a din LIga 1 Betano.

Un rezultat in urma caruia Dinamo ajunge pe locul 12 in clasament, pozitie care la finalul sezonului regulat duce la barajul de mentinere in primul esalon.

Astfel, pentru Dinamo cel mai realist obiectiv ar putea fi mai degraba salvarea de la retrogradare decat prezenta intr-un eventual playoff.

Meciul de la Botosani a inceput cum nu se poate mai rau pentru “caini”, cu un gol incasat in chiar minutul 3 la sutul lui Oaida din marginea careului.

Dinamo a avut primul sut pe poarta abia in minutul 73 la sutul lui Popa din interiorul careului.

In plina ofensiva sterila pentru cautarea egalarii, Dinamo a fost prinsa descoperita pe contraatac.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron, Patache, Rodriguez, Oaidă, Golofca (Târşa '90+2), Ongenda (Karaboue '74), Chitoşcă (Fabbrini '68), M. Roman II. Antrenor: Costel Enache;

Dinamo: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici, Hanca, Gomelt, D. Nistor, Sorescu (Moldoveanu '70), Subotic  (Popa '58), Salomao (Grozav '58). Antrenor: Claudiu Niculescu;

Cartonaşe galbene: Chtioşcă '54, Pap '80 / Corbu '20, Penedo '54, Nistor '82;

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucureşti).



Dinamo pierde la Botosani si ajunge pe loc de baraj