Liga 1

Dinamo revine pe loc de playoff dupa 3-0 cu Juventus

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo s-a impus luni seara in fata lui Juventua, cu 3-0, in ultima partida a etapei a 14-a din Liga 1 Betano.

Primul atac al lui Dinamo a adus si prima ocazie de gol la poarta lui Juventus. Nemec l-a gasit ideal pe Salomao cu o centrare in marginea careului si mijlocasul portughez l-a remarcat pe portarul lui Juventus cu un voleu spectaculos.

Hanca l-a testat si el pe Draghia cu un sut moale din 16 metri, insa fostul rapidist n-a avut nicio problema in a retine balonul.

Incurcata serios la constructie de terenul prost din Stefan cel Mare, dinamovistii au apelat la mingea de la distanta. Salomao insa n-a prins cel mai bun sut in minutul 14.

Ocazie mare si pentru Juventus in minutul 18 la cursa lui Florin Stefan pe o contra in stanga terenului. Sutul acestuia a fost blocat de Penedo.

A urmat replica lui Dinamo prin lovitura de cap trimisa de Nemec in bara, dupa care slovacul a reluat pe centrul portii in bratele lui Draghia.

Penalty ratat de Juventus in minutul 38 la sutul lui Bajenaru aparat de Penedo. Lovitura de la 11 metri fusese acordata dupa un fault comis de Dudea asupra lui Stefan in suprafata de pedeapsa.

Juventus a incheiat prima repriza in ofensiva presand la o lovitura libera din 17 metri soldata doar cu un corner.

Cum in fotbal de cele mai multe ori ocaziile se razbuna, Dinamo a deschis scorul in minutul 44 prin Katsikas dupa o lovitura de la colt

Katsikas si-a trecut in cont dubla la cinci minute dupa pauza dupa o alta lovitura de la colt.

Bajenaru a ratat apoi din nou singur cu Penedo, iar la cealalta poarta Nemec l-a evidentiat pe Draghia.

In cele din urma Costache a inchis tabela consfintind victoria lui Dinamo, prima dupa cinci meciuri fara succes.

Caseta tehnica

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Dudea, Katsikas, St. Filip –  P. Anton (Nascimento '74), Mahlangu – Costache, Hanca (Bokila '68), Salomao - Nemec (Rivaldinho '79). Antrenor: Vasile Miriuţă

Juventus Bucureşti: Drăghia – Fl. Ştefan, Benga, Wallace, Beţa – Mihăiescu, Bărbulescu (Sesar '73) - C. Petre (Dzalamidze '61), Băjenaru (Ţîrâ '61), Călinţaru – Măzărache. Antrenor: Marin Barbu

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete.



Dinamo revine pe loc de playoff dupa 3-0 cu Juventus