Liga 1

Dinamo invinge fara emotii Concordia

Dinamo s-a impus cu 3-1 in fata celor de la Concordia Chiajna, sambata seara, intr-un meci din etapa a 4-a din Liga 1, faza playout. Clasamentul din playout actualizat.

Dinamo a deschis scorul in minutul 8 prin Hanca, un gol anuntat de ratarea lui Mahlangu petrecuta cu un minut mai devreme.

Replica ilfovenilor nu s-a lasat prea mult asteptata si Batin a ratat de putin egalarea cu un sut din actiune in minutul 11. Mingea s-a scurs agonizant prin fata portii dinamoviste.

Nemec a majorat avantajul lui Dinamo in minutul 31, dupa ce Nistor trecuse aproape de gol cu un sut din marginea careului respins in extremis in corner de Vitkauskas.

In partea secunda May Mahlangu a inchis tabela dupa o faza de contraatac. Internationalul sud-african a venit din plan secund si a ajuns cu o viteza superioara adversarului direct in careu, de unde a finalizat cu sut din alergare.

La ultima faza a meciului Bumba a redus din diferenta cu un sut din interiorul careului.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Corbu (Moldoveanu '49), Marici, Katsikas, Olteanu - Monroy (Dudea '55), Mahlangu - Hanca, Nistor, Pesici - Nemec (Torje '70). Antrenor: Florin Bratu

Concordia: Vitkauskas - Patache, Albu, Marc, Panait - Prepeliţă, Bucşa - Batin (Bawab '78), R. Deaconu (Nivaldo '54), Bumba - Bud (Pena '62). Antrenor: Ion Modovan

Cartonaşe galbene: Monroy '42, Katsikas '73 / Bud '51, Marc '87

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.



Dinamo invinge fara emotii Concordia