Liga 1

Derbyul Steaua - Dinamo a adus un record pe onlinesport

Meciul de ieri dintre Steaua si Dinamo a batut recordul de audienta a siteului. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi la meci, l-au urmarit alaturi in direct, au citit stirile, reactiile, ne-au corectat si au comentat in live sau in forum. Nu alergam si nici nu vrem sa ne laudam cu cifre, nu aceasta este intentia, insa cel mai important pentru noi este sa vedem ca se apreciaza ceva diferit si independent in Romania.

onlinesport.ro a inregistrat 50.309 de vizitatori unici pe 4 noiembrie, la derbyul Steaua  - Dinamo, cu peste 7.000 mai multi fata de meciul similar din martie 2010 si cu peste 20.000 mai mult fata de meciul Bute - Froch, conform google analytics. Conform cifrelor BRAT/SATI pe site au fost 39.932 de vizitatori unici, de asemenea un record al nostru pentru acest sistem de masurare care vede mereu mai putin.

In modulul de live au fost peste 500 de comentarii scrise de cei care au urmarit in timp real meciul, iar pe subiectul Steaua - Dinamo de pe forum s-au scris peste 1.000 de mesaje.

Multumim cititorilor nostri si ii asiguram ca incercam sa va oferim zi de zi cel mai bun continut din Romania pe partea de sport. Pentru noi, in fiecare zi este o zi de Steaua - Dinamo, de aceea va invitam sa intrati aici zilnic pentru ca veti gasi cu siguranta lucruri interesante care nu sunt prin alte parti, alaturi de obiectivitate, corectitudine, pricepere si concentrare pe ceea ce inseamna jurnalism sportiv online.

Cu ajutorul vostru am plusat ieri noapte pe greselile de arbitraj luate impotriva lui Dinamo sau am corectat postul pe care a jucat Chipciu (fundas dreapta, nu stanga). Va asiguram ca citim tot ce scrieti in comentarii, iar lucrul acesta nu se intampla doar de cand avem in site comentariile Facebook, ci de 10 ani de cand avem comentariile din Forum, locul in care si acum se scrie foarte mult, fiind cea mai mare comunitate de sport din Romania.

De asemenea, multumim companiei de hosting Linux Security cu care lucram din octombrie 2011 si care ne tine serviciul de gazduire impecabil, departe de opririle cauzate de atacurile flood (DDOS) cu care ne-am confruntat permanent in anii trecuti. Acele atacuri ne impedicau periodic sa fim online cateva ore vitale la evenimente majore si ne aflam in imposibilitatea de va oferi ceea ce faceam atunci, fortandu-va pe voi sa migrati catre alte siteuri care aveau doar atuul de a fi functionale.



Derbyul Steaua - Dinamo a adus un record pe onlinesport