Liga 1

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Prima reacție a acestuia

Fostul internațional român Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat că a condus pe drumurile publice fără permis auto.

 

”Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată în motivarea instanței.

Dănuț Lupu nu se află în România, dar a oferit un punct de vedere după condamnarea primită.

”Dacă justiția română m-a considerat vinovat, atunci sunt vinovat. Asta e viața. Ce vrei să facem? Pot să fac ceva? 

”Nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut. Spunea un prieten că statul cheltuie mai mulți bani cu mine 4 luni, decât să îmi dea o amendă penală. Nu era mai câștigat dacă îmi dădea o amendă?”, a declarat Lupu pentru Fanatik.

Lupu are obligația să se predea poliției în termen de șase ore de la publicarea sentinței, pe numele său fiind emis un mandat de reținere.

Fostul jucător mai spune că abia sâmbătă sau duminică va putea reveni în România, fiind plecat în străinătate pentru analize medicale.



Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Prima reacție a acestuia