Liga 1

CSU Craiova salveaza in extremis remiza in deplasare cu ACS Poli Timisoara

Rezultat de egalitate inregistrat, sambata seara, pe Bega intre doua echipe cu puternice radacini in istoria fotbalului romanesc, dar care in actualele compozitii reprezinta doar doua palide umbre.

Nici meciul disputat la peste 30 de grade Celsius pe o caldura sufocanta nu a fost la un nivel ridicat, golurile din repriza secunda salvand doua evolutii mai degraba palide.

S-a terminat in cele din urma 1-1, rezultat echitabil pentru ambele formatii si care mentin in viata cele doua bani tehnice, aflate sub amenintare dupa inceputul de sezon.

In absenta unor faze amenintatoare de poarta din actiuni personale sau combinatii colective, ambele goluri au venit dupa doua faze fixe.

Timisoara a deschis scorul prin Elek, acesta reluand cu capul o minge centrata de Croitoru din lovitura libera si prelungita de Melinte. La fel de adevarat este si ca Dumitras a inteles tarziu iesirea la offside a colegilor sai si l-a lasat pe Elek nemarcat in fata lui Balgradean.

Ultimele minute au apartinut celor de la Craiova, jucatorii lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi presand puternic la poarta lui Kirschtein, de altfel un portar foarte precis in executii si care a lasat impresia ca nu poate fi depasit in aceasta runda cu numarul sapte.

In cele din urma Craiova a scuturat plasa si a facut-o in finalul partidei prin Nuno Rocha, jucator aflat la prima reusita din acest sezon. Acesta a intrat cu tot cu minge in poarta la o centrare venit dupa un corner executat scurt pe dreapta in directia de atac.

Ambele formatii au incheiat partida in inferioritate numerica. Craiova dupa eliminarea pentru doua galbene a lui Mazarache, jucator intrat in partea secunda, iar Timisoara din cauza accidentarii lui Zicu, si el intrat dupa pauza.

Poli Timisoara: Kirschstein – Belu Iordache, Luchin, Melinte, D. Popescu – Artean, Llorente (66 Sarmov)– Croitoru (75 Rufino), Barbut – Goga (58 Zicu), Elek. Rezerve: Smaranda, Canu, Sarmov, Rufino, Zicu, Neagu, Curtean. Antrenor: Dan Alexa.

CSU Craiova: Balgradean – Achim, Acka, Dumitras, Vatajelu – Ferfelea (58 Ivan), Madson (84 Mazarache), Zlatinski (72 Bancu), Mateiu – Hergheligiu, Nuno Rocha. Rezeve: Straton, Bawab, Bancu, Ivan, Briceag, Tirnacop, Mazarache. Antrenori: Sorin Cartu, Emil Sandoi.

La meciul de pe arena Dan Paltinisanu au asistat 3.000 de spectatori.
Arbitri: Lucian Rusandu – Octavian Sovre, Mircea Orbulet. R: Andrei Antonie

sursa foto: csuc.ro



CSU Craiova salveaza in extremis remiza in deplasare cu ACS Poli Timisoara