Liga 1

CSU Craiova nu mai bate pe nimeni. Infrangere cu FC Brasov in superioritate numerica

FC Brasov a obtinut o victorie vitala pentru indeplinirea obiectivului, 1-0 pe terenul lui CSU Craiova, la cel mai slab joc facut de elevii lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi in actuala editie a Ligii 1. "Stegarii" au evoluat in inferioritate numerica din minutul 35, dupa eliminarea lui Gabriel Matei. Bencun a inscris unicul gol al intalnirii de pe "Extensiv". Este totodata si prima reusita in Liga 1 a croatului.

CSU a inceput partida cu o incercare de la distanta venita din partea lui Ivan, care nu a reusit sa il surprinda pe Florin Iacob de la aproximativ 35 de metri.

La mijlocul reprizei, Cristian Ganea l-a intins serios pe Straton la o lovitura libera obtinuta de Catalin Tara. Inlocuitorul lui Balgradean a aparat bine coltul scurt, rezolvand cu brio o situatie dificila pentru echipa sa.

Oltenii puteau beneficia de o lovitura de pedeapsa, in minutul 26, pentru un hent comis de fundasul Lucian Goian. 

Cu zece minute inainte de pauza, Gabi Matei a avut o intrare necontrolata asupra lui Acka pentru care a vazut direct cartonasul rosu din partea centralului Catalin Popa.

In pofida omului in minus, tot FC Brasov a fost aproape de gol, in minutul 52, dupa ce croatul Aganovic l-a intrebuintat serios pe Straton.

Mai mult, Straton (64) a avut nevoie de o parada spectaculoasa pentru a scoate din vinclu un sut splendid al lui Cristian Ganea.

Surpriza s-a conturat pe fondul unei erori de incepator a lui Cosmin Frasinescu. Marian Constantinescu a recuperat un balon in jumatatea adversa si l-a angajat perfect pe Bencun (79), care si-a trecut in cont prima reusita sub tricoul "stegarilor".

CS U Craiova: Straton - Dumitras, Acka (C. Frasinescu 39), Da Graca, Vatajelu - Tarnacop, Mateiu (Al. Baluta 54), Madson, Nuno Rocha - Bawab, Ivan (C. Curelea 76)

Rezerve: Brac, Achim, Frasinescu, Curelea, M. Carstea, Herghelegiu, Baluta

FC Brasov: Iacob - Straut, L. Goian, Leko, Novak - G. Matei, Juric - C. Ganea (Novakovic 86), Constantinescu (M. Buga 90+4), Aganovic - Tara (Bencun 57)

Rezerve: Mutu, Novakovic, Zlomislic, Ciocalteu, Petris, Buga, Bencun

Arbitru: Catalin Popa (Pitesti)

Cartonase galbene: Bawab 42/ Bencun 69, L. Goian 76, B. Straut 80

Cartonase rosii: G. Matei 35

Stadion: Extensiv (Craiova)



CSU Craiova nu mai bate pe nimeni. Infrangere cu FC Brasov in superioritate numerica