Liga 1

CSU Craiova a dat cu tarnacopul pentru un punct

CSU Craiova a inregistrat a treia remiza consecutiva in Liga 1, 1-1 impotriva lui Gaz Metan Medias, pe fondul unei prestatii slabe, in care Ionut Tarnacop a punctat in prima repriza pentru gazde. La mijlocul partii secunde, Azdren Llulaku a stabilit scorul final cu o lovitura de cap precisa de la 11 metri.

Gaz Metan a avut initiativa in atac in primele minute, insa fara a-si crea faze importante la buturile lui Balgradean. 

Echipa pregatita de Emil Sandoi si Sorin Cirtu a punctat la primul sut spre poarta lui Plesca. Goalkeeperul oaspetilor a iesit prost pe o minge centrata de pe dreapta, iar Tarnacop, pozitionat bine pe respingere, a trimis fara probleme in poarta ramasa descoperita (17).

Un sfert de ora mai tarziu, Elton a incercat o executie de la distanta din lovitura libera. Balgradean a fost sigur pe el si a retinut de langa bara.

Finalul de repriza le-a apartinut craiovenilor, care isi puteau dubla avantajul inregistrat pe tabela prin Baluta (38) si Acka (40).

Introdus dupa pauza, albanezul Azdren Llullaku i-a rasplatit increderea lui Dan Matei. Tahar i-a asezat mingea pe frunte in zona punctului cu var, de unde Llullaku a trimis plasat pentru 1-1.

Oltenii nu au mai reusit sa isi creeze vreo faza de poarta pana la final final, astfel ca scorul a ramas cel stabilit la mijlocul reprizei secunde.

CS U Craiova: Balgradean - Achim, Acka, Frasinescu (S. Izvoranu 76), Vatajelu - Baluta (M. Briceag 82), Brandan, Mateiu, Tarnacop (A. Herghelegiu 69) - Bawab, Nuno Rocha
Rezerve: Straton, Kay, Izvoranu, Herghelegiu, Dumitras, Ivan, Briceag

Gaz Metan: Plesca - Zaharia, Abrudan, Muth, Szilagy - Velasquez - Figliomeni (Llullaku 53), Tahar, de Oliveira (Cristea 88), Petre (Roberto 74) - Vitinho
Rezerve: Greab, Visa, Llullaku, Roberto Romeo, Cristea, Tarnovan, Avram

Arbitru: Dragos Istrate (Bucuresti)

Cartonase galbene: Achim 57, Mateiu 79/ Abrudan 9, Elton 34, Velazquez 52

Cartonase rosii: -

Stadion: Extensiv (Craiova)

Spectatori: 3000



CSU Craiova a dat cu tarnacopul pentru un punct