Liga 1

CSM Poli Iasi ramane pe primul loc in playout

Victorie la limita, scor 1-0 (1-0), obtinuta vineri seara de la CSM Poli Iasi in fata celor de la Gaz Metan Medias in duelul primelor doua clasate din faza playout a campionatului Ligii 1.

Singurul gol al meciului din Copou a fost marcat de Bole in minutul 7 la chiar prima actiune periculoasa a meciului.

Tanarul Pantiru a patruns pana la limita terenului si a centrat ideal la bara a doua pentru reluarea decisiva a lui Bole pe coltul scurt.

Iesenii isi puteau dubla avantajul in minutul 36 in urma unei lovituri de la 11 metri pe care a obtinut-o acelasi Bole la un contact cu portarul Greab in suprafata de pedeapsa.

Goalkeeperul oaspetilor s-a revansat si a aparat penalty-ul transformat de Andrei Cristea.

In partea secunda cei de la Gaz Metan au avut doua suturi pe langa poarta prin Munteanu, iar in minutul 88 echipa medieseana a ramas in inferioritate numerica dupa eliminare lui Eric de Oliveira.

Extrem de nervos pe intreaga durata a partidei, mijlocasul brazilian a primit al doilea galben dupa o cadere teatrala in careul advers.

In prelungirile partidei Bic a fost aproape de autogol la sutul lui Stefanescu deviat in bara propriei porti.

CSM Poli Iaşi: Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu (Sato '77) – Răuţă, Mitic, Panţîru (Ştefănescu '82), Bole – Golubovici (Ciucur '74), Cristea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Gaz Metan Mediaş: Greab – Romeo, Trtovac, Akaki, Buzean – Zaharia (Danci '53), Bic – Buziuc, Eric, Curtean (Lupu '65) – Sikorski (Munteanu '46). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Mitic '63, Voicu '90+4 / Greab '35, Zaharia '39, Akaki '42, Eric '51, '88

Cartonaş roşu: Eric '88

Arbitri: Florin Mazilu - Gero Szabo, Gabriel Bârjac - Istvan Kovacs



CSM Poli Iasi ramane pe primul loc in playout