Liga 1

Craiova, victorie cu scandal la Voluntari

CSU Craiova a plecat cu toate punctele de la Voluntari dupa victoria cu 1-0 obtinuta in urma golului marcat in prima repriza de funadsul Nicusor Bancu. Asa am trait Voluntari - Craiova 0-1.

Finalul n-a fost lipsit de incrancenare si tensiune dupa ce gazdele au primit un penalty, care mai apoi a fost invalidat dupa interventia arbitrului asistent.

Benzar a cazut in duelul pentru balon cu portarul Mitrovic si centralul Birsan a acordat lovitura de la 11 metri intr-o prima faza.

Asistentul a intervenit si l-a informat pe central ca primul care a lovit mingea a fost portarul Craiovei, lucru adeverit de repetatele reluari tv.

In cele din urma Birsan a intors decizia spre nemultumirea gazdelor care au protestat vehement si nu mult a lipsit ca in tensiunea creata lucrurile sa degenereze.

Voluntariul a mai avut un gol anulat corect pe motiv de offside in finalul primei reprize.

Birsan, oaia neagra a meciului Voluntari - Craiova. Niculescu: "E viciere de rezultat"

Craiova a marcat unicul gol al meciului in minutul 33 prin Bancu printr-un sut la coltul lung, mingea ajungand la acesta cu sansa dupa un sut ratat de Baluta din marginea careului.

Oltenii au trecut pe langa 2-0 la sutul lui Zlatinsky din minutul 40, cand balonul a trecut razant pe langa stalpul din stanga al portii ilfovenilor.

Un rezultat care o aduce pe Craiova la un punct de FCSB, ocupanta locului doi si echipa care intalneste duminica pe Dinamo in eternul derby al fotbalului romanesc.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Petrariu - Pleaşcă, Balaur, Cazan, Bucurică - Achim, Novac (Cernat '77) - Căpăţână (G. Deac '58), Ivanovici (A.Voicu '67), D. Benzar - Ad. Bălan. Antrenor Claudiu Niculescu.

CSU Craiova: Mitrovici - Popa, Kelici, Thiago Ferreira - Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă (Burlacu '90+1), Mitriţă (Bărbuţ '73). Antrenor Devis Mangia.

Cartonaşe galbene: Căpăţână '10, Voicu 72, Cernat '88 / Mitriţă '17, Popa '90.



Craiova, victorie cu scandal la Voluntari