Liga 1

Craiova sufera cu Poli Iasi. Suporterii dau semne ca-si pierd rabdarea

Sursă foto: facebook.com/UCVOficia

U Craiova si Poli Iasi au remizat, scor 0-0, luni seara, in epilogul etapei inaugurale din noul sezon de Liga 1 Betano. Asa am trait Craiova - Poli Iasi 0-0.

Un meci al carui start a fost intarziat cu 48 de minute din cauza caderii instalatiei de nocturna la noul stadion Ion Oblemenco.

In cele din urma centralul Horatiu Fesnic a flueirat startul meciului cand cele doua echipe ar fi trebuit deja sa se afle la cabine pentru pauza.

Prima ocazie a apartinut oaspetilor la sutul lui Pantiru din unghi, o mingea grea pe care portarul italian Pigliacelli a respins-o peste transversala.

Acelasi Pantiru a intervenit apoi decisiv cu un picior salvator la sutul lui Mitrita din interiorul careului in minutul 27. O minge care cel mai probabil s-ar fi dus in poarta.

Portarul iesean Rusu a avut apoi o interventie decisiva la sutul lui Burlacu din marginea careului, o interventie care ar putea fi trecuta la categoria parada etapei.

La ultima faza a primei reprize Mitrita a luat o faza pe cont propriu si a nimerit bara cu un sut din actiune.

Partea secunda a debutat cu doua ocazii mari ratate de Craiova. Mai intai Glavina nu a prins poarta din interiorul careului, pentru ca la cinci minute distanta Bancu sa-l intinda serios pe Rusu.

Pana la final gazdele au continuat sa atace in cautarea primului gol al sezonului, cel mai aproape de reusita trecand tanarul Markovic. Lovitura de cap a acestuia din minutul 82 a trecut agonizant pe langa poarta.

Caseta tehnica

U Craiova: Pigliacelli - Popa (Markovici '73), Gardoş, Ferreira - Dimitrov (Briceag '35), Cilcâldău, Mateiu, Bancu - Glavina (Bărbuţ '64), Burlacu, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia.

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Chelaru, Panţîru - Ştefănescu (Bosoi '66), Cioinac, Pîrvulescu (Mimoun 61') - Kizito (Petre '77), A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Markovici '90+3 /  Chelaru '15, Cioinac '39, Panţîru '69, Rusu '82

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.



Craiova sufera cu Poli Iasi. Suporterii dau semne ca-si pierd rabdarea