Liga 1

Craiova, festival de bare, dar 0-0 cu Oțelul

Sursă foto: U Craiova / Facebook

O apărare feroce a Oțelului, dar și un noroc fenomenal au adus gălățenilor un rezultat de 0-0 pe terenul Universității Craiova. Oltenii au avut nu mai puțin de trei bare, dar nu au reușit să înscrie. Mai mult, au fost la un pas de autogol spre final.
Așa am trăit LIVE U. Craiova - Oțelul Galați 0-0
Clasament actualizat Liga 1
Forumul Etapei - comentează Liga 1 la cald și la rece

Festivalul barelor a fost deschis de Ivan, în minutul 15. Acesta a șutat foarte bine, dar un ultim efort al portarului Stoian a deviat mingea care a lovit bara. 

În minutul 42, a venit a doua bară. O centrare din corner, la colțul lung, l-a găsit pe Căpățînă, care a trimis cum ii spune și numele, cu sete, în bară.

Prima oară, Craiova a avut o bară la stânga, a doua oară la dreapta, a venit minutul 45 pentru un șut al lui Mitriță și în transversală.

 70% posesie și 70% dueluri câștigate, 20 de șuturi spre poartă dintre care 5 pe spațiul porții - Craiova a obținut doar un punct, greu de digerat.

Ba era să și piardă, după un autogol. În minutul 81, Căpățână a deviat spre poarta Craiovei și a fost la un las de autogol, Bancu a trebuit să scoată mingea de pe linia porții cu o execuție acrobatică, o foarfecă.

Echipele de start

Universitatea Craiova: L. Popescu – Borța, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu – Căpățînă, Screciu – Ișfan, M. Danciu, Al. Mitriță – A. Ivan
Rezerve: Lazar – Gașpar, Badelj, Ndong, Mateiu, Al. Crețu, Cîmpanu, A. Trică, Markovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Oțelul Galați: R. Stoian – Zhelev, Yabre, C. Ghiocel, D. Panait – Cisotti, A. Lopez, S. Teles – Al. Pop, Fatai, Bodișteanu
Rezerve: I. Neagu – Gaitan, A. Păun, S. Rus, Zivulic, Jardan, Maciel, Tănasă, A. Dimitrov
Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova



Craiova, festival de bare, dar 0-0 cu Oțelul