Liga 1

Continua scandalul intre Botosani si CFR Cluj cu acuze de ambele parti

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

Meciul FC Botosani – CFR Cluj s-a jucat pana la urma asa cum fusese programat, desi ardelenii doreau amanarea partidei.

Victoria a revenit celor de la Botosani, scor 2-1, in conditiile in care Dan Petrescu a menajat mai multi dintre titulari in perspectiva meciului de Europa League cu Celtic de joi seara.

Dupa meci antrenorul Marius Croitoru a dezvaluit ca Botosaniul n-a acceptat amanarea partidei din cauza restantei financiare pe care CFR Cluj o are fata de clubul din Moldova la transferul lui Catalin Golofca.

Acesta din urma a fost titular la CFR si a ratat o mare ocazie dupa pauza, intr-o situatie singur cu portarul, cand a trimis pe langa un lob.

La o zi dupa meci Valeriu Iftime, patronul celor de la Botosani, a declarat ca el ar fi fost de acord cu amanarea meciului cu o conditie.

“Singura conditie pe care am pus-o atunci in discutiile cu Mara a fost daca ne dau banii pe Golofca, dar bineinteles ca nimeni n-a receptionat ceea ce trebuia si s-a intamplat ce s-a intamplat”, a spus Iftime la Digi Sport.

Din partea CFR Cluj a reactionat directorul sportiv Bogdan Mara.

“Banii nu sunt motivul pentru care ei nu au dorit sa amane meciul. Banii pe care noi trebuie sa-i dam celor de la Botosani trebuie platiti in ianuarie. Asta e praf in ochi aruncat de cei de la Botosani”, a spus oficialul campioanei la acelasi post de televiziune.

Mara a mai insinuat si ca Botosaniul ar avea o relatie apropiata cu FCSB, si de aici interesul de a nu amana meciul cu CFR Cluj, principala rivala la titlu a bucurestenilor.



Continua scandalul intre Botosani si CFR Cluj cu acuze de ambele parti