Liga 1

Concordia viseaza la cupele europene

Concordia Chiajna revine in Liga 1 in locul formatiei Rapid dupa ce a primit acceptul Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Mircea Minea, presedintele Consiliului de Administratie de la Concordia, a declarat ca-si doreste un trofeu si participarea in cupele europene.

"Avocatii de la TAS ne-au spus ca am fost dezavantajati juridic si ca se va face dreptate. N-am citit comunicatul. M-a sunat doar avocatul care mi-a spus sa ma pregatesc pentru ca am castigat. Eu nu m-am judecat cu Rapid si chiar imi pare rau de ei. Noi ne-am judecat cu Federatia si cu Liga, eu n-am treaba cu Rapidul", a spus Minea la Digi Sport.

"M-au sunat de la LPF si m-au sunat sa ma intrebe daca putem sa jucam maine cu Steaua. N-am discutat cu Ionut Chirila. Sunt niste riscuri sa jucam cu Steaua acum, dar in viata sunt niste riscuri. Ionut Chirila va lua aceasta decizie. Avem echipa de Liga 1 si daca este sa mai cumparam jucatori facem echipa de cupele europene. Eu vreau sa castigam un trofeu", a mai declarat primarul Chiajnei.

Edilul orasului ilfovean a mai lamurit si problema stadionului pe care Concordia il imparte in acest sezon cu Viitorul Constanta.

"Gazduim in continuare si Viitorul, avem un contract cu dansii. Noi in deplasare, ei acasa si invers", a spus Minea.

Meciurile disputate de Rapid cu Vaslui si Viitorul vor fi anulate, iar Concordia urmeaza a intalni cele doua formatii pana la finalul acestui campionat la date care vor fi stabilite de LPF.



Concordia viseaza la cupele europene