Liga 1

Concordia obtine primul succes sub comanda lui Marius Baciu

CSMS Iasi a venit la Chiajna cu gandul la o remiza si a plecat cu mana goala, pe fondul unei reprize reusite a ilfovenilor. Concordia s-a impus cu scorul de 2-1, dupa o greseala grava a portarului Grahovac, urmata de primul gol inscris de Stefan Grigorie in tricoul Chiajnei. Golubovic a inscris, spre final, golul de onoare al oaspetilor. Acest rezultat o duce pe Concordia la doar 1 punct sub adversarul direct din aceasta etapa.

Concordia a avut initiativa in atac inca din primele minute, cand brazilianul Boldrin a fost blocat de Tiganasu dupa un sut expediat din centrul careului.

La mijlocul reprizei, Golubovic a aparut la finalizare cu o lovitura de cap din apropiere, care a trecut putin pe langa stalpul din dreapta lui Ramniceanu.

Florin Purece a dat startul actului secund cu o ocazie importanta la buturile oaspetilor. Mijlocasul formatiei ilfovene nu a fost capabil, insa, sa-l surprinda pe Grahovac cu o executie la firul ierbii, pe coltul scurt.

La urmatorul atac, Grahovac a iesit neinspirat la o minge recentrata de Mihai Dina in gura portii, iar Boldrin nu a iertat din apropiere pentru 1-0. Al treilea gol stagional pentru mijlocasul Concordiei.

Echipa lui Marius Baciu si-a dublat avantajul, in minutul 64, la capatul unei centrari perfecte a lui Purece, finalizata de Stefan Grigorie cu o lovitura de cap imparabila din apropiere. Iesenii au reclamat un fault comis asupra lui Plamada si, implicit, anularea reusitei Concordiei.

Gazdele au controlat total partida pana la final, profitand de apatia in joc a Iasului, care se afla la a doua infrangere din acest retur, dupa cea de la Tirgu Mures (0-1).

Golul de onoare al moldovenilor a venit total neanuntat. Narcis Badic l-a gasit pe Golubovic in careu, iar bosniacul a redus din diferenta printr-o lovitura precisa de cap.

Concordia: Ramniceanu - Vagner, Maftei, Alves, Bucurica - Madeira, Boldrin (Al. Stan 66) - Serediuc (D. Florea 74), Purece, Grigorie - Dina (M. Pena 90)
Rezerve: Matache, Stan, Florea, Pena, Monteiro, Dyulgerov, Dragarski

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Plamada, Tiganasu (Al. Cretu 27) - Ciucur (G. Bosoi 72), Enescu (Boiciuc 69), Mitic, Badic, Bole - Golubovic
Rezerve: Caparco, Cretu, Braga, Boiciuc, Bosoi, L. Mihai, Ciuca

Arbitru: Adrian Comanescu (Ramnicu Valcea)

Cartonase galbene: T. Serediuc 32, Al. Stan 82, Ramniceanu 90+4/ Bole 59, Al. Cretu 63, Boiciuc 71

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia (Chiajna)

Spectatori: 1000



Concordia obtine primul succes sub comanda lui Marius Baciu