Liga 1

Concordia invinge Gaz Metan intr-un meci de "6 puncte"

Wellington, jucatorul dorit de Dinamo, a facut diferenta in Concordia Chiajna vs Gaz Metan Medias, scor 1-0, intr-un meci cu implicatii in lupta pentru ramanerea in Liga 1. Replica Gazului a fost una palida, si pe fondul unei suprafete de joc imposibile. Cu cele trei puncte castigate, Concordia trece peste Gaz Metan in clasament si este, practic, salvata de amenintarea ligii secunde.

Zaharia a produs prima ocazie a Concordiei, in minutul 14, cu un sut din interiorul careului, lateral dreapta, respins in corner de Razvan Plesca. La urmatorul atac, Daniel Florea l-a gasit din nou la post pe goalkeeperul oaspetilor, de la aproximativ 11 metri.

Cu cinci minute inainte de pauza, terenul i-a jucat o festa lui Serediuc, care nu a putut impinge in plasa o minge de pe 6 metri.

Scorul pauzei, 1-0, a fost stabilit de Wellington din penalti, dupa ce in prealabil brazilianul a fost faultat in careu de Romeo Roberto. Este al 9-lea gol al lui Wellington in aceasta editie de campionat.

In minutul 55, Alexandru Munteanu nu a prins cadrul portii din marginea careului mare, la o faza periculoasa de atac a mediesenilor.

Todea putea restabili egalitatea, in minutul 74, dar sutul cu pamantul al mijlocasului Gazului a fost scos cu dificultate in corner de Victor Ramniceanu.

CONCORDIA: Ramniceanu, Dima, Melinte, Bambara, Bucurica -  Onduku, Ispir, Zaharia (Fl. Purece 60, Stratila 81), Serediuc - Wellington, Florea (N. Rosu 76)

GAZ METAN: Plesca - Romeo Roberto (A. Bozesan 84), Muth, Trtovac, Buzean - Todea, Tahar - Munteanu, Fl. Dan (Vitinho 61), Llullaku (C. Petre 72) - Bawab

Arbitri: Robert Dumitru, Vladimir Urzica si Marius Marchidanu

Cartonase galbene: Zaharia 13, Bucurica 78, Melinte 90/ Roberto 41, Al. Munteanu 82

Cartonase rosii: -

Stadion: Concordia



Concordia invinge Gaz Metan intr-un meci de "6 puncte"