Concordia Chiajna

Concordia contesta barajul cu Rapid la TAS: "Jucam din fair-play"

Clubul Concordia Chiajna a contestat la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne legitimitatea meciului de baraj pe care Federatia Romana de Fotbal l-a stabilit intre Rapid si echipa ilfoveana pentru ultimul loc ramas vacant in Liga 1.

Ionut Chirila, antrenorul echipei Concordia, anunta ca formatia din Chiajna va avea suta la suta castig de cauza, dar cu toate acestea echipa ilfoveana se va prezenta pe teren la meciul cu Rapid.

"Vom juca din fair-play acest meci. Concordia Chiajna a facut o actiune la TAS ieri, privind suspendarea si revocarea acestui baraj pe considerente de nelegalitate. Comisia Nationala de Licentiere a anulat dreptul de joc al Rapidului printr-o hotarare definitiva pe care Rapidul a pierdut-o, inclusiv la Comisia de Apel. Din punct de vedere legal, Rapid nu poate juca in Liga I in anul competitional 2013-2014. Rapid a facut apel, a pierdut si, nemergand la TAS, acea decizie a devenit definitiva si irevocabila", a spus Chirila, potrivit Mediafax.

"Suta la suta vom castiga la TAS. Daca noi pierdem acest baraj, sunt convins ca fiecare echipa care va juca impotriva Rapidului incepand cu prima etapa va contesta la TAS rezultatul", a mai spus Ionut Chirila.

Rapid se va prezenta de asemenea la jocul programat, sambata seara, de la ora 21:00 pe stadionul Dinamo. In schimb, suporterii giulestenilor au anuntat ca nu vor participa la partida si le-au cerut favoritilor sa boicoteze partida.

Marian Rada a anuntat deja lotul Rapidului pentru partida cu Chiajna. Amanunte aici.



Concordia contesta barajul cu Rapid la TAS: "Jucam din fair-play"