Liga 1

Cluburile din Liga 1 resping planul de solidaritate propus de Burleanu

Sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Adunarea Generala a LPF a respins, joi, planul de solidaritate propus de Razvan Burleanu, presedintele FRF, prin care cluburile de prima liga ar urma sa cedeze cinci procente din drepturile de televizare pentru sprijinirea echipelor din ligile inferioare.

Florin Prunea, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Razvan Burleanu, a declarat: "În Comitetul Executiv al FRF nu s-a votat. Nu ştiu cine a făcut această propunere, este o diversiune comunisto-securistă.  Este o diversiune pentru a învrăjbi familia fotbalului, dar nu va reuşi. Am văzut astăzi o unanimitate, au fost păreri foarte vehemente faţă de acest tupeu inimaginabil al unuia care încasează milioane de euro şi nu dă banii la cluburi. Dar de la anul, când va fi ales noul preşedinte, toţi banii care vin de la UEFA trebuie să ajungă la cluburi".

Despre respingerea in unanimitate a planului de solidaritate propus de FRF a vorbit si Dani Coman, presedintele clubului Astra Giurgiu.

"Nu am fost de acord, cine poate să fie de acord să dea 5% din salariului lui altcuiva? Fiecare club are propria pepinieră, la fel o facem și noi. Avem și echipă a doua în care investim. Nu luăm jucători doar din ligile inferioare", a spus Coman.

 



Cluburile din Liga 1 resping planul de solidaritate propus de Burleanu