Liga 1

Clinceniul in playoff. Ilie Poenaru: “Facem istorie” | Avertisment pentru granzii campionatului

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015

Academica Clinceni a obtinut calificarea in playoff dupa victoria obtinuta cu 3-1 pe terenul lui Dinamo, iar antrenorul Ilie Poenaru ne aduce tuturor aminte ca vorbim de o echipa dintr-o comuna.

“Eu cred ca este ceva incredibil de frumos, este minunat ca o echipa precum Cinceniul, un sat, o comuna cu sase mii de locuitori reuseste sa faca o asemenea performanta.

“Cred ca scriem din nou o pagina de istorie pentru aceasta comunitate si ne bucuram ca si noi facem parte din aceasta pagina de istorie”, a spus Ilie Poenaru dupa victoria din Stefan cel Mare.

Antrenorul celor de la Academica Clinceni mai anunta si ca in playoff echipa sa va lupta de la egal la egal cu “granzii”.

“Nemaiavand presiune, vom arata un alt fotbal, vom juca altceva si bineinteles ca vom juca fiecare meci la victorie.

“Atat timp cat sunt eu aici, nu o sa se relaxeze nimeni, nu are voie nimeni sa se relaxeze, ba din contra, vrem sa ne batem cu granzii, cu cei mai buni de la egal la egal si sa demonstram ca clasarea noastra in play-off nu este intamplatoare.

“Pentru play-off, avem varianta sa jucam la Calarasi, am inteles ca sunt acum si alte discutii cu alte stadioane, deocamdata nu ma preocupa acest lucruru, este treaba conducerii sa ne asigure un stadion ok”, a mai spus Ilie Poenaru.



Clinceniul in playoff. Ilie Poenaru: “Facem istorie” | Avertisment pentru granzii campionatului