Liga 1

Claudiu Niculescu si-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj

Atacantul Claudiu Niculescu, fost antrenor al echipei Universitatea Cluj, si-a reziliat, pe cale amiabila, contractul cu gruparea ardeleana, acesta solicitând si achitarea sumelor restante ce însumeaza 84.978 de lei, informeaza site-ul oficial al "sepcilor-rosii".

"Claudiu Niculescu a solicitat clubului FC Universitatea Cluj rezilierea contractului sau de jucator profesionist. În urma deciziei sale care îi apartine în întregime, jucatorul mai solicita, de asemenea, achitarea din partea clubului a sumelor contractuale restante care însumeaza 84.978 lei.  Jucatorul nu a mai activat pe teren în jocurile echipei Universitatii din data de 15.03.2012 cand a preluat sarcinile de tehnician. Ulterior si-a dorit revenirea la prima echipa, antrenorul Cristian Dulca i-a cerut sa-si puna din nou ghetele de fotbal în picioare, dar dupa mai putin de o luna de zile, din cauza lipsei pregatirii si a conditiei sale fizice a cerut, din proprie initiativa, rezilierea contractului . Clubul FC U Cluj îi ureaza mult succes în cariera de antrenor si îi multumeste pentru toata contributia sa în cadrul clubului", se arata în comunicatul gruparii ardelene.

Din vara anului 2010, Niculescu a evoluat la Universitatea Cluj, mai întâi ca jucator, apoi si ca tehnician.

În vârsta de 36 de ani, Claudiu Niculescu a evoluat în cariera sa pentru IELIF Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Electroputere Craiova, Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti, Genoa, MSV Duisburg, Omonia Nicosia si Universitatea Cluj.



Claudiu Niculescu si-a reziliat contractul cu Universitatea Cluj