Chindia Targoviste

Un nou stadion modern in Liga 1

Sursă foto: Captura foto Alberto Costea (Youtube)

Dupa cativa ani buni de pribegie echipa Chindia Targoviste trage speranta sa se intoarca in sfarsit pe teren propriu pana la finalul acestui an.

Sorin Paraschiv, noul director sportiv al Chindiei, a vorbit intr-o emisiune televizata despre stadiul lucrarilor la noul stadion din Targoviste.

Acesta este optimist ca echipa pe care o reprezinta va evolua cu adevarat acasa chiar in acest an.

"Am fost in vizita la stadion si constructorii au spus ca de la 1 decembrie am juca acolo. Acum, nu se stie. Noi ne-am luat ca marja inceputul returului, prima etapa din ianuarie", a declarat Paraschiv la Pro Arena.

Chindia ocupa ultimul loc in clasamentul din Liga 1, dar oficialul dambovitenilor spune ca la lipsa rezultatelor a contribuit si acest aspect al absentei stadionului propriu.

"Va fi altceva si va fi mai usor pentru noi avand suporterii in tribuna. Este foarte greu in prezent. La Ploiesti nu am reusit sa castigam niciun meci, jucand acasa. Gazonul va fi incredibil. Este gata de trei ani si oamenii de acolo au avut grija de el", a mai spus Paraschiv.

Chindia si-a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Ploiesti si Buzau.

Echipa pregatita din acest sezon de Adrian Mihalcea s-a salvat in extremis de la retrogradare sezonul trecut, la loviturile de departajare in barajul cu Concordia Chiajna.

Chindia n-a obtinut inca niciun succes in actualul sezon.



Un nou stadion modern in Liga 1