Chindia Targoviste

Anton Petrea, prima reacție după retrogradarea cu Chindia

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Chindia Târgoviște a retrogradat în Liga 2 după remiza cu FC Voluntari din ultima etapă de Playout.

”Suntem dezamăgiți, supărați. N-am putut mai mult, din păcate. Am făcut cadou două goluri, apoi în a doua repriză am marcat de două goluri, dar n-am mai putut să marcăm golul victoriei.

”Nu mulți ne dădeau șanse când am luat echipa cu trei puncte. Dar jocul nostru și rezultatele anterioare venirii mele au fost destul de bune și echipa a crescut și în joc și a urcat și în clasament.

”Dar în acest playout am avut și probleme în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am acut cel puțin câte un accidentat. Azi l-am băgat pe Neguț în repriza a doua, deși nu e total refăcut, a insistat și apreciez asta.

”Prea multe nu am ce să le reproșez băieților, dar sunt momente în viața unei echipe pe care noi nu le-am valorificat. E tardiv să mai vorbesc acum despre problemele financiare...pentru că sunt destul de supărat. Vreau să cred că fotbalul s-a jucat doar pe teren. Sper și cred că echipele care au ajuns la baraj, au ajuns pe merit. Nu vreau să mă gândesc la jocuri de culise”, a declarat Anton Petrea.

Chindia a remizat pe teren propriu, la Târgoviște, cu FC Voluntari, scor 2-2, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0.

Un rezultat insuficient pentru evitarea retrogradării directe în Liga 2, în condițiile în care FC Argeș a învins Petrolul, cu 3-0, în Trivale.



Anton Petrea, prima reacție după retrogradarea cu Chindia