CFR CLuj

Petrescu si-a pus la zid jucatorii dupa 1-1 cu U Cluj in Cupa Romaniei Betano: "Am vrut sa fac sapte schimbari la pauza"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Chiar daca a folosit un prim 11 din randurile caruia au lipsit majoritatea titularilor, Dan Petrescu s-a aratat extrem de nemultumit de prestatia jucatorilor care au intrat in teren.

"Sunt nemultumit de prestatia jucatorilor. Cred ca principalul motiv e ca n-au meciuri in picioare si n-au ritm. Nu a fost ce trebuie, ma refer la echipa. In afara de primele cinci minute, restul a fost dezastru. Adversarul a avut prea multe ocazii.

"A fost un meci slab si rezultatul nu stiu daca ne ajuta la ceva. In aceasta competitie trebuie sa castigam toate meciuri. Singurul lucru pozitiv este ca n-am pierdut, dar asteptam mai mult de la jucatorii mei. Sper ca la urmatorul joc sa nu ma dezamageasca. Am vrut sa fac sapte schimbari la pauza", a declarat Dan Petrescu dupa meciul de pe Cluj Arena.

U Cluj si CFR Cluj au remizat, scor 1-1, intr-un meci din Grupa C in Cupa Romaniei Betano.

Cele doua rivale locale se vor reintalni la finalul saptamanii pe acelasi teren, dar de aceasta data in campionat.



Petrescu si-a pus la zid jucatorii dupa 1-1 cu U Cluj in Cupa Romaniei Betano: "Am vrut sa fac sapte schimbari la pauza"