CFR CLuj

Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: ”Putem pierde totul”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu este de parere ca pauza competitionala avuta a fost de bun augur, dar spune ca perioada ca urmeaza este cea mai grea de pana acum.

”E clar ca aveam nevoie de pauza, pentru ca am jucat foarte multe meciuri, dar perioada care urmeaza mi se pare mai grea decat am avut pana acum. De sambata pana in 22 decembrie avem opt meciuri oficiale. Trebuie sa acceptam situatia. In aceste opt meciuri putem sti daca a fost un an foarte bun sau un an normal. Putem pierde totul.

”Nu ma gandesc la meciul cu Lazio deocamdata, ma concentrez la meciul care urmeaza si dau totul pentru meciul cu Chindia. A pus probleme la toata lumea Chindia. Au un antrenor foarte ambitios pe care il cunosc, un lot de jucatori foarte bun. Sunt convins ca nu vor veni aici sa se apere, vor veni aici sa castige meciul. Eu trebuie sa-mi motivez jucatorii pentru a lua cele trei puncte. Sunt foarte importante.

”S-a vazut undeva ca sunt blazat. Sunt foarte fericit la CFR Cluj si ma simt entuziast ca in prima zi de antrenorat. Puteti sa-l intrebati si pe Messi. Ferguson 25 ani a antrenat. In continuare stau zece ore la birou, in continuare antrenez cu pasiune maxima si imi doresc ca echipa mea sa castige meciuri. Oferte am avut dintotdeauna, dar trebuie sa fie o oferta corecta pentru mine sa plec de aici. Dau suta la suta pentru CFR Cluj”, a declarat antrenorul Dan Petrescu intr-o conferinta de presa prilejuita de meciul de campionat cu Chindia Targoviste.

CFR Cluj mai pastreaza doua puncte avans in fruntea clasamentului din Liga 1, iar in Europa League are nevoie de un singur punct in ultimele doua meciuri din grupa, cu Lazio (deplasare) si Celtic (acasa), pentru calificarea in primavara europeana, faza 16-imilor de finala.



Pentru CFR Cluj urmeaza cea mai grea perioada a sezonului. Dan Petrescu: ”Putem pierde totul”