CFR CLuj

Minteuan: “O victorie mare”. Umbra revenirii lui Dan Petrescu pluteste in Gruia

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Alin Minteuan a obtinut victoria in conditii speciale la Iasi la prima partida ca principal la CFR Cluj. Ar putea fi ultimul sau meci pe banca CFR-ului daca zvonurile revenirii lui Dan Petrescu se adeveresc.

“Am crezut pana la final si s-a adeverit. Tucudean are niste probleme la coapsa, ii trec, apoi ii reapar si de asta am decis sa-l tin pe banca. L-am introdus pe final si s-a dovedit inspirat”, a spus antrenorul interimar de la CFR Cluj”, a spus Minteuan dupa meciul de la Iasi.

“O victorie mare care le da baietilor incredere. Baietii oricum au stat bine mental. Suntem echipa de pe primul loc, aveam trei puncte avans. Mai sunt momente cand jucatorii isi pierd capul, s-a intamplat astazi cu Culio”, a mai spus tehnicianul interimar al liderului Ligii 1.

Revine Dan Petrescu in Gruia?

“Ok, e binevenit. Eu imi fac datoria atata timp cat sunt aici. Am mai spus ca sunt pe veci aici la CFR”, a spus Minteuan.

CFR Cluj a castigat cu 1-0 la ultima faza a meciului din Copou prin reusita lui George Tucudean, jucator intrat in teren la putin timp inaintea reusitei.

O victorie obtinuta in inferioritate numerica, CFR Cluj ramanand in zece jucatori in minutul 17 dupa eliminarea lui Culio pentru cumul de cartonase galbene.



Minteuan: “O victorie mare”. Umbra revenirii lui Dan Petrescu pluteste in Gruia