CFR CLuj

Iuliu Muresan: “Vrem sa castigam ultimele doua meciuri”

CFR Cluj nu mai are sanse la titlu, dar prin programul ultimelor doua etape este una dintre echipele care va arbitra prin jocul rezultatelor lupta la varf pentru castigarea campionatului.

“Nu ma intereseaza cine ia titlul. Eu vreau sa castigam ambele meciuri ramase, cu Dinamo si Viitorul. Nu stiu daca Miriuta vrea ca Dinamo sa ia titlu, insa stiu sigut ca vrea sa castigam noi meciul. Viitorul e favorita pentru ca sta la mana ei prin castigarea celor doua meciuri, dar asta inseamna sa ne bata si pe noi. La meciul cu Dinamo mizam pe 12.000-14.000 de spectatori care inseamna bani buni pentru echipa”, a declarat Muresan la postul sport.ro

Planuri pentru sezonul urmator

“Am semnat deja cu 4-5 jucatori, majoritatea de afara. Avem si doi jucatori de care s-au interesat mai multe echipe din afara pe sume bunicele. Pana in sezonul urmator cred ca vom iesi din insolventa si va fi bine. Sper sa iesim pana la inceperea urmatorului campionat. S-au facut tot felul de contestatii depuse in ultima zi, au fost acceptate si s-au dat termene pentru a fi studiate”, a adaugat presedintele clubului CFR Cluj.

Echipa din Gruia intalneste sambata seara vizita lui Dinamo, a treia clasata, urmand a se deplasa in ultima etapa la Ovidiu pentru disputa cu Viitorul.



Iuliu Muresan: “Vrem sa castigam ultimele doua meciuri”