CFR CLuj

Iuliu Muresan critica arbitrajul Supercupei Romaniei

Presedintel CFR Cluj, Iuliu Muresan, a criticat, duminica, arbitrajul Supercupei României, pierduta de formatia sa la penaltiuri cu Dinamo, spunând ca Ovidiu Hategan a gresit mai mult împotriva formatiei antrenate de Ioan Andone.

"Echilibrul partidei a fost rupt de Ovidiu Hategan prin eliminarea lui Cadu si apoi a fost foarte greu sa jucam. Dar am facut fata, am avut si ocazii clare cu un om în minus. A fost o partida echilibrata, cu mult suspans, cu schimbari de situatie, decisa la penaltiuri unde nu am mai avut sansa. Eu sunt sigur ca daca am fi jucat 11 la 11, am fi câstigat în timpul regulamentar. Cred ca noi am jucat de la început cu handicap, am jucat 11 contra 12. Pentru ca e o problema în arbitraj. E o generatie de arbitri care sufera de un sindrom, Sindromul (n.r. - Ionut) Lupescu. Hategan de la început ne-a dat foarte repede 3-4 galbene, la Dinamo niciunul. Arbitraj cu greseli, mai multe împotriva noastra. A fost usor pentru Dinamo sa joace cu un om în plus. Desi noi am jucat o ora cu un om mai putin, am avut multe ocazii foarte mari", a spus Muresan, la DigiSport.

El a adaugat ca portarul Mario Felgueiras a fost accidentat la ultimul antrenament si de aceea nu a jucat în meciul de sâmbata, fiind înlocuit de Eduard Stancioiu.

Echipa Dinamo Bucuresti a câstigat, sâmbata, Supercupa României, dupa ce a învins cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) dupa executarea loviturilor de departajare, formatia CFR Cluj, în finala disputata pe Arena Nationala. Golurile au fost marcate de Valente '36, Kapetanos '102 / Tucudean '62, '101.

Loviturile de departajare (scor 4-2 pentru Dinamo) au fost executate de urmatorii jucatori: Alexe - a marcat, C. Matei - a marcat, C. Munteanu - a marcat, Tucudean - a ratat (a aparat Stancioiu), D. Grigore - a marcat / Kapetanos - a marcat, Sougou - a ratat (a trimis în bara transversala), Hora - a ratat (sut peste poarta), Muresan - a marcat. Din minutul 65, clujenii au jucat în 10 fotbalisti, dupa eliminarea capitanului Cadu.

Acest meci a fost arbitrat de Ovidiu Hategan (central), Cristian Nica si Aurel Onita (ambii asistenti), Adrian Cojocaru (rezerva), Sebastian Coltescu si Robert Dumitru (arbitri aditionali).



Iuliu Muresan critica arbitrajul Supercupei Romaniei