CFR CLuj

Italienii anunta doi antrenori pe lista CFR-ului

În pofida declaratiilor de sustinere pe care Arpad Paszkany le-a facut, presa italiana sustine ca Ioan Andone  va fi demis în curând.

Arpad Paszkany a negat marti ca postul lui Ioan Andone ar fi în pericol, dar italienii sustin contrariul.
 
Presa italiana a publicat marti numele lui Eduardo Reja si Cristiano Bergodi ca fiind dorite pe banca lui CFR Cluj.
 
"E doar o chestiune de timp pâna la plecarea lui Andone", scrie presa din Italia.

"Foarte curand, la Cluj s-ar putea vorbi din nou italiana pe banca tehnica. Dupa ce au fost antrenati de Trombetta si Mandorlini, clujenii se gandesc la un inlocuitor pentru Andone dupa ce acesta a pierdut derbyul cu Steaua. CFR Cluj se afla  la mijlocul clasamentului, la 12 puncte de lider", scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio pe pagina personala.

"Situatia din clasament ii nemultumeste pe oficialii de la Cluj. Tehnicianul italian Reja a fost contactat in vara de sefii Clujului si ar putea veni in iarna. De asemenea, Bi Bergodi, un specialist al fotbalului romanesc, care a antrenat Steaua si chiar CFR, este al doilea nume care ar putea veni la club", scrie Gianluca Di Marzio.

Cristiano Bergodi (47 de ani) a antrenat pana in prezent echipele Imolese, Sassuolo, FC National, CFR Cluj, Rapid, Poli Iasi, Steaua si Modena.

Edoardo Reja (66 ani) a stat pe bancile tehnice ale formatiilor Molinella, Monselice, Pordenone, Pro Gorizia, Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Verona, Bologna, Lecce, Brescia, Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, Napoli, Hajduk Split si Lazio Roma.

Numele lui Eduardo Reja s-a vehiculat imediat dupa ce Andone a dus echipa in grupele Ligii Campionilor.



Italienii anunta doi antrenori pe lista CFR-ului