CFR CLuj

Edi Iordanescu optimist inaintea meciului decisiv de la Berna

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Antrenorul Edi Iordanescu revine in cupele europene alaturi de CFR Cluj, echipa de la care a fost demis tocmai dupa meci european pierdut in faza preliminariilor (n.a. - contra lui Malmo).

De aceasta data Edi Iordanescu are sansa calificarii echipei din Gruia in saisprezecimile Europa League.

CFR Cluj este obligata sa castige, joi seara, pe terenul lui Young Boys Berna pentru obtinerea calificarii.

"Suntem constienti ca va fi un meci extrem de dificil. Echipa gazda este favorita tinand cont de clasamentul actual, de faptul care are doua sanse din trei si nu in ultimul de suprafata de joc", a declarat Edi Iordanescu intr-o conferinta de presa.

"Va fi foarte important sa gestionam foarte bine ritmul jocului, momentele cheie din joc. Este un moment important pentru CFR, un moment pe care trebuie sa-l folosim in favoarea noastra.

"Performanta principala a fost calificarea in grupa, dar ne dorim un nou pas pentru club si pentru noi. Am mare incredere in echipa pe care o antrenez, stiu calitatea individuala si acest lucru imi da sperante pentru un rezultat pozitiv", a mai spus antrenorul celor de la CFR Cluj.

Meciul Young Boys - CFR Cluj va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, de la ora 19:55.Edi Iordanescu optimist inaintea meciului decisiv de la Berna