CFR CLuj

Edi Iordanescu explica de ce n-a mai continuat la CFR Cluj: "A fost un cumul de factori"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Decizia lui Edi Iordanescu de a renunta la CFR Cluj dupa castigarea titlului de campioana in Liga 1 a surprins.

Tehnicianul instalat in Gruia in urma cu sase luni si-a motivat decizia, la rece, afirmand ca a existat o discrepanta la nivelul viziunilor intre el si conducerea clubului.

"In decembrie mi s-a propus un contract pe un an si jumatate, dar la initiativa mea am semnat pe sase luni pentru ca existau anumite sechele in ceea ce ma priveste dupa primul mandat. Din partea lor am simtit ca vor o anumita compensatie morala.

"A fost o perioada foarte grea, am luat o echipa in plin campionat si care trebuia redresata rapid. Orice pas gresit insemna ratarea obiectivului. In ceea ce ma priveste am preluat echipe de la zero, ori aici am luat o echipa deja creata.

"Am castigat Supercupa, campionatul, asta inseamna ca lucrurile au fost functionale si am reusit aceste performante cu concursul jucatorilor".

"Am avut o oferta pe masa care a fost si imbunatatita. N-am venit la CFR pentru bani. M-au interesat anumite lucruri care aveau legatura cu echipa. 12-13 jucatori pot pleca in aceasta vara, ori in continuare se doreste performanta alaturi de o schimbare a lotului.

"Daca dorinta de a continua a fost comuna, se pare ca n-am gasit calea comuna de a avea continuitate. A fost un cumul de factori", a spus Edi Iordanescu la Prox.

Antrenorul care a adus al patrulea titlu consecutiv pentru CFR Cluj a vorbit si despre succesorul sau pe banca ardelenilor, Marius Sumudica.

"Are experienta necesara, este un antrenor care a facut performanta, stie ce inseamna sa lucrezi cu jucatori de nivelul celor de la CFR.

"Nu-i va fi usor, este un club cu pretentii. Sunt sigur ca, daca va reusi sa fie inspirat in selectie, va avea o sansa importanta", crede Edi Iordanescu.



Edi Iordanescu explica de ce n-a mai continuat la CFR Cluj: "A fost un cumul de factori"