CFR CLuj

Dezvaluiri despre un titlu patat. Claudiu Niculescu si-a acuzat jucatorii de blat cu CFR Cluj

Cel mai recent titlu câstigat de CFR Cluj este patat de noi suspiciuni de blat. Claudiu Niculescu a acuzat mai multi jucatori ai Universitatii ca au trântit meciul direct cu CFR, principalii vizati fiind Bornescu si Adrian Cristea.

Claudiu Niculescu a purtat o discutie cu liderii galeriei Universitatii Cluj în care s-a plâns ca mai multi jucatori au facut blat cu CFR în finalul sezonului trecut.
 
Mircea Cenan, liderul "Sepcilor Rosii", sustine ca jucatorii pe care Niculescu i-a acuzat sunt Adrian Cristea si Mircea Bornescu.

"Într-un dialog la care au luat parte mai multe persoane, Claudiu Niculescu ne-a zis ca mai multi jucatori au trîntit acel joc. Ne-a zis ca el asa a simtit si a dat si cîteva nume, e vorba despre Adrian Cristea, despre Bornescu si a mai zis si de altii"
Mircea Cenan 

CFR Cluj a câstigat acel meci cu scorul de 3-2 dupa ce a condus cu 2-0. Jocul s-a rupt însa dupa o eliminare stupida a lui Adrian Cristea.
 
De altfel, fiecare titlu câstigat de CFR Cluj a iscat astfel de controverse. În 2008, dupa primul succes, Bilica, fost jucator la U Cluj, a dezvaluit ca lui si colegilor sai li s-au oferit bani grei pentru a pierde.
 
Apoi, în 2010, CFR a schimbat reteta, principalii suspecti fiind jucatorii pe care îi împrumutase la Unirea Alba Iulia si International Curtea de Arges, Galliasi si Viera, echipe pe care le-a întâlnit în finalul acelui sezon.



Dezvaluiri despre un titlu patat. Claudiu Niculescu si-a acuzat jucatorii de blat cu CFR Cluj