CFR CLuj

Dan Petrescu: ”Un 2-2 ar fi fost echitabil”. Reclama un penalty neacordat si un gol din offside

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a fost invinsa pe teren propriu de U Craiova 1948 CS, cu 3-2, in etapa a 5-a din playoff.

Un rezultat care strange diferenta dintre cele doua echipe la un singur punct in favoarea ardelenilor.

Dan Petrescu s-a aratat nemultumit la final de anumite faze de arbitraj si a dezvaluit ca in viata echipei au existat mai multe probleme.

"Am revenit de la 2-0...a fost o saptamana agitata la noi in club, multe probleme. Jucatorii nu au reusit sa se concentreze dupa meciul de la Botosani. Am avut un penalty clar la Costache, am primit galben. Golul doi al Craiovei, daca era VAR in Romania, era offside.

"Un 2-2 nu era asa de rau. Eram pe atac, dar aceasta regula U21 ma face sa astept, sa intarzii. Din pacate am luat un gol usor, cand noi ne gandeam sa castigam la 2-2, nu sa pierdem.

"E prima mea infrangere in 37 de meciuri acasa ca antrenor la CFR. Imi doream sa fie 40, dar asta e viata, se intampla. Nu e asa grav. Un egal ar fi fost un rezultat meritat", a declarat Dan Petrescu la interviul oferit dupa meciul cu Craiova.

Probleme in paradis?

"Au fost ceva probleme interne. Sunt jucatori care cu aceasta regula U21 nu joaca, nu sunt motivati suficient si sunt suparati. Au mai fost si alte probleme, nu vreau sa vorbesc.

"E greu pentru CFR sa ia gol acasa, dar sa ia trei goluri! Pana la urma si Craiova e o echipa foarte buna. In continuare cred la fel, ca titlul se joaca pana in ultima etapa. Acum Craiova e favorita, jucam si la ei acasa. Trebuie sa castigam pentru a reintra in lupta si stim ce meciuri am avut noi cu Astra", a mai declarat Dan Petrescu.



Dan Petrescu: ”Un 2-2 ar fi fost echitabil”. Reclama un penalty neacordat si un gol din offside