CFR CLuj

Dan Petrescu socheaza dupa infrangerea cu Sivasspor: “A fost cel mai bun meci al nostru”

Sursă foto: https://twitter.com/HaberXr/

CFR Cluj a pierdut de o maniera categorica disputa cu Sivasspor din deplasare, scor 0-3, dar antrenorul Dan Petrescu a dat o interpretare personala meciului.

“Cred ca fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre. In prima repriza am luat un gol din offside. Am avut un penalty, am avut trei ocazii. Trebuia sa intram noi in avantaj. In a doua repriza am avut o mare ocazie cu Roger. Ce as putea sa le reprosez baietilor cand primul gol e din offside si al doilea e un autogol. L-a dat atacantul nostru, singurul atacant pe care l-am avut in lot. Pacat de Janga, ca a jucat si bine. Nu sunt suparat pe echipa, sunt suparat doar pe rezultat. Nimic nu a fost de partea noastra in aceasta seara, cum a fost la Ballkani cand am egalat in final sau cu Slavia.

“A trebuit dupa aia sa risc, stiam ca cei de la Sivasspor au jucatori de calitate pe contraatac. Am pierdut cu 3-0, dar bine ca suntem in continuare in carti. Suntem la mana noastra, trebuie sa castigam meciul si sa ne calificam in primavara europeana. Sunt constient ca va fi o saptamana grea, cu meci la Rapid, apoi sa aduc jucatorii la miza meciului cu Ballkani.

“Meritam mai multe din dubla cu Sivasspor. Poate meritam mai putin cu Slavia. Suntem la mana noastra. Nu are ce sa se complice. Nu batem, nu ne calificam, batem, atunci ne calificam si facem zece puncte. Nu stiu cand s-a mai facut zece puncte intr-o grupa europeana. Ballkani e o echipa periculoasa, a dat patru goluri si a castigat aici (n.r. - la Sivas), acum a dat doua goluri cu Slavia”, a declarat Dan Petrescu la Pro Arena dupa meciul cu Sivasspor.

CFR Cluj are sapte puncte si ocupa locul doi in grupa inaintea etapei finale cand va intalni pe Ballkani in Gruia.

Cu o victorie in fata echipei din Kosovo campioana Romaniei merge in faza urmatoare a competitiei.



Dan Petrescu socheaza dupa infrangerea cu Sivasspor: “A fost cel mai bun meci al nostru”