CFR CLuj

Dan Petrescu: ”Sa facem poza la clasament”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a revenit de la 0-1 cu Lazio si este prima in clasamentul Grupei E din Europa League, un moment pe care antrenorul Dan Petrescu l-ar vrea pus in rama si pastrat.

”A fost un meci de intensitate maxima. Din pacate in prima repriza echipa a suferit, poate si din cauza schimbarii sistemului. Nu e usor si cred ca-i inteleg pe jucatori. Nu sistemul este cel mai important lucru in fotbal, importanta e atitudinea si agresivitatea, iar noi nu am facut o prima repriza foarte buna”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

”La ei se vedea o calitate incredibila, dar golul marcat de Deac a venit la timp. Daca el rata, schimbam la pauza si jucam cu patru fundasi. Toata echipa a schimbat nivelul in partea a doua. Omrani a ratat prea multe ocazii la acest nivel si cred ca nu este concentrat mereu. De asta a si pierdut echipa. La inceput de saptamana nu s-a antrenat cum trebuie si atunci a inceput pe banca”, a mai declarat Petrescu.

”Oricine isi doreste sa castige cu Lazio. Ne vor astepta inca cinci meciuri la fel de grele. Trebuie sa facem poza la clasament si sper sa ramana asa”, a concluzionat tehnicianul campioanei Romaniei.

CFR Cluj a invins-o pe Lazio, cu 2-1, prin golurile lui Deac din penalty si Omrani. Pentru oaspeti a deschis scorul Bastos. La pauza a fost 1-1.

In cealalta partida a grupei, Rennes si Celtic au remizat, scor 1-1, dupa doua goluri marcate din penalty.



Dan Petrescu: ”Sa facem poza la clasament”