CFR CLuj

Dan Petrescu refuza nationala si ramane la CFR Cluj

Subiectul Dan Petrescu in locul lui Christoph Daum este unul inchis.

Dan Petrescu, primul antrenor contactat de FRF pentru preluarea postului de selectioner dupa despartirea de Christoph Daum, a refuzat aceasta oportunitate preferand sa continue pe banca formatiei CFR Cluj.

"Clubul CFR 1907 Cluj dorește să mulțumească Federației Române de Fotbal pentru interesul manifestat în ceea ce privește numirea antrenorului nostru în funcția de selecționer, însă Dan Petrescu va rămâne în continuare în Gruia pentru a-și continua munca începută în urmă cu trei luni. Apreciem profesionalismul de care FRF a dat dovadă în purtarea acestor negocieri și pentru faptul că a cerut acordul clubului nostru înainte de a discuta cu Dan Petrescu. Acest interes confirmă încă o dată, dacă mai era cazul, faptul ca Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori români.

"Deși tehnicianul CFR-ului a anunțat public că ar dori să preia acest post, clubul nostru și antrenorul Dan Petrescu au decis să continue acest proiect început împreună, astfel că SuperDan va rămâne alături de toată suflarea 'alb-vișinie' până la finalul contractului și va încerca să readucă CFR-ul acolo unde îi este locul, în elita fotbalului european. Ne bucurăm pentru această decizie și sperăm ca echipa națională a României să găsească un antrenor la fel de bun ca Dan Petrescu'', se arată într-un comunicat al clubului din Gruia.

Cosmin Contra, Mircea Rednic, Ioan Andone, Victor Piturca sau Walter Zenga sunt posibilii inlocuitori ai lui Daum.Dan Petrescu refuza nationala si ramane la CFR Cluj