CFR CLuj

Dan Petrescu reactioneaza dupa primul esec al sezonului

CFR Cluj a pierdut la Timisoara primul meci din aceasta editie de campionat, o infrangere pe care antrenorul Dan Petrescu nu si-o poate explica.

“Cine se astepta la asa ceva? Cand n-ai mai luat gol de sapte etape si primesti gol in minutul unu, jucatorii nu stiau cum sa reactioneze. N-am jucat niciodata la sase, pe o asemenea caldura. La pauza am avut o discutie mai dura si am spus ca vom castiga daca marcam primii. Am mai primit doua goluri, am avut apoi o reactie. O reactie tarzie, dar mai bine nu le marcam si le pastram pentru etapa viitoare. Cred ca e prima oara cand iau patru goluri in campionatul romanesc”, a spus Petrescu dupa meci.

“Vin trei etape foarte grele, cu Craiova si Steaua acasa, si in deplasare cu Chiajna. Nu vom avea liniste in perioada urmatoare, chiar daca nu stam chiar asa de rau in clasament. Ii felicit pe cei de la Timisoara. Daca am fi egalat, poate ar fi fost un rezultat mincinos. Noi in prima repriza n-am avut nicio reactie, parca nu jucasem fotbal niciodata. Dupa un asemenea rezultat ar trebui sa-i schimb pe toti”, a adaugat tehnicianul CFR-ului.

ACS Poli Timisoara a invins CFR Cluj, cu 4-3, dupa ce in minutul 61 conducea cu 4-0. Oaspetii au marcat de trei ori in opt minute, insa n-au mai avut puterea sa obtina macar un punct.



Dan Petrescu reactioneaza dupa primul esec al sezonului