CFR CLuj

Dan Petrescu: “Nu vom lua campionatul”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj a ratat victoria in prelungiri cu FCSB intr-un meci incheiat la egalitate, scor 3-3, iar la final antrenorul Dan Petrescu trage un semnal de alarma pentru formatia din Gruia.

“Daca vom continua asa, titlul se va duce in alta parte. E clar ca FCSB are jucatori extraordinari, cu calitate. Trebuie sa ne aparam mai bine ca echipa, daca vrem sa facem ceva in campionat si in Europa.

“Mai avem opt meciuri foarte grele, avem un program mult mai greu decat ei. Din pacate n-am stat bine fizic in repriza a doua si am cedat prea mult teren.

“Intrarea lui Vinicius le-a adus un plus. Daca Debeljuh facea 3-1, cred ca era mai greu pentru ei. De la mijloc in sus au calitate si pot bate pe oricine. FCSB a facut un campionat foarte bun pana acum.

“Debeljuh trebuie sa ramana concentrat si umil. Pacat de golurile lui, ar fi fost o victorie fantastica.

“De Otto n-as vrea sa zic nimic pentru ca e tanar. Prin aceste meciuri creste si el. Nu stiu daca putea face ceva la vreun gol. E doar un copil. Antrenorul de portari o sa aiba o discutie cu el, nu prea ma bag peste antrenorul de portari”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul cu FCSB.

O partida in care campioana Romaniei a condus cu 2-1 si 3-2, dupa ce FCSB a deschis scorul.

Zece puncte raman intre CFR Cluj si FCSB dupa acest duel direct.



Dan Petrescu: “Nu vom lua campionatul”