CFR CLuj

Dan Petrescu: “Ne-am batut singuri”. Cum explica absenta de la festivitatea de premiere

Sursă foto: https://www.facebook.com/CupaRomaniei/

CFR Cluj a pierdut in fata celor de la Sepsi si echipa din Gruia rateaza primul trofeu al sezonului.

“Practic ne-am batut singuri. Am pierdut pe doua greseli. Am deschis scorul, am dominat prima repriza, nici in a doua repriza nu au fost ocazii mari in contul adversarilor.

“Aveam 10 cornere si la al unsprezecelea jucatorii mei au facut o schema pe care nu am vazut-o la antrenamente. Au pasat mai mult si a venit golul lor. Asta e!

“Am spus ca finalele nu le joci, ci le castigi, iar astazi au castigat cei de la Sepsi. Felicitari lui Cristiano Bergodi, felicitari jucatorilor”, a declarat Dan Petrescu dupa meciul de la Arad.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj nu a participat la festivitate de premiere organizata pe terenul arenei Francisc Neumann.

”Am fost in vestiar, la toaleta, apoi am vorbit la telefon si cand am venit pe teren, aici erau deja cei de la Sepsi la premiere.

“Imi pare rau, sper ca mi-au luat si mie baietii medalia si ca nu am pierdut-o. Nu a fost cu intentie”, a explicat tehnicianul.

Sepsi a castigat meciul in 90 de minute, cu 2-1, dupa ce campioana CFR Cluj deschisese scorul inca din minutul 2 prin Paun.

Matei in finalul primei reprize si Rondon, cu cinci minute inaintea finalului partidei, au marcat pentru Sepsi.

In caz de egalitate la finalul celor 90 de minute s-ar fi trecut direct la executarea loviturilor de departajare.



Dan Petrescu: “Ne-am batut singuri”. Cum explica absenta de la festivitatea de premiere