CFR CLuj

Dan Petrescu inaintea meciului cu Randers: “De a fi sau a nu fi”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj isi joaca, joi seara, ultima sansa in Conference League pe terenul formatiei daneze Randers.

Antrenorul Dan Petrescu a prefatat duelul care va fi live text pe onlinesport.ro de la ora 22:00.

“Jucam impotriva unei echipe foarte puternice. Ei trebuie sa joace la victorie, egalul nu le ajunge. Trebuie neaparat sa castige maine si asa au sanse mari la locul doi.

“Nu e usor de jucat impotriva lor, dar noi suntem intr-o perioada buna acum. Sunt ceva probleme mici de lot, nu suntem chiar toti suta la suta fizic si asta e o problema”, a declarat Dan Petrescu.

Acesta mai crede ca CFR Cluj a avut ghinion pana acum in grupa de Conference League.

“Am avut ghinion, nu meritam sa pierdem niciun meci. Patru egaluri, cum are acum Randers, le meritam si noi. Porneam altfel la meciul de maine. E un meci de a fi sau a nu fi pentru. Nu mai avem ce pierde, dar ar fi important si pentru bugetul clubului”, a mai spus tehnicianul formatiei din Gruia.

CFR Cluj a zburat spre Danemarca cu avion in regim de charter si a aterizat la Aarhus, dupa care a urmat un drum de aproape 40 de minute cu autocarul pana la Randers.

Un singur punct a adunat CFR Cluj pana acum, in conditiile in care Alkmaar are 10 puncte, Jablonec 5 puncte si Randers 4 puncte.Dan Petrescu inaintea meciului cu Randers: “De a fi sau a nu fi”