CFR CLuj

Dan Petrescu dupa turul cu Inter Escalades: "Scorul e mincinos". Spune ca deplasarea de la Craiova "e impotriva omenirii"

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Victoria obtinuta de CFR Cluj cu Inter Escalades nu l-a multumit pe Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei Romaniei considera ca scorul de 3-0 inregistrat la finalul partidei din Gruia este neconform cu numarul ocaziilor ratate de echipa sa.

"Scorul e mincinos la cum s-a jucat. Trebuia sa fim mai relaxati la retur, dar o sa avem o deplasare foarte luna si ne-am facut singuri returul greu. Cred ca scorul putea sa fie mai mare", a spus Petrescu.

"E clar ca suntem favoriti in continuare, dar am ratat prea multe ocazii. Nu-mi aduc sa fi avut atat de multe ocazii la vreo echipa pe care am antrenat-o. Cand ai zece ocazii si dai trei goluri nu poti sa fii multumit", a mai spus fostul mare international.

Dan Petrescu a vorbit si despre urmatorul meci, partida de campionat cu FCU 1948, una programata duminica in plin val de canicula peste Romania.

"Eu nu inteleg deplasarea asta la Craiova. Am vazut ca sunt 40 de grade duminica. Eu zic ca e impotriva omenirii. Meciul asta trebuia amanat. Asa se intampla in Serbia, in Croatia, numai la noi nu se poate. Niciodata CFR nu a fost ajutata, de cand sunt eu aici nu s-a amanat vreun meci", a mai spus Petrescu.



Dan Petrescu dupa turul cu Inter Escalades: "Scorul e mincinos". Spune ca deplasarea de la Craiova "e impotriva omenirii"