CFR CLuj

Dan Petrescu dupa a doua victorie cu Rennes: ”Fara noroc nu puteam”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj e la un punct distanta de calificarea in primavara europana a Europa League dupa ce a invins-o din nou pe Rennes cu acelasi 1-0 ca in mansa tur din Franta.

Dan Petrescu recunoaste ca Rennes a fost mai buna si ca norocul a inclinat balanta in favoarea echipei sale.

”Viata de antrenor e viata foarte grea. Fara sacrificiu, fara munca, organizare, faze fixe si noroc n-ai cum sa bati o echipa mai buna ca tine. In ultimele trei luni a batut-o pe PSG de doua ori. O echipa fantastica, dar sa le iei sase puncte e un merit incredibil al jucatorilor. Fara noroc nu puteam si bineinteles Arlauskis.

”Mai sunt doua meciuri si mai avem doar doi atacanti pe lista UEFA. Se pot intampla multe in urmatoarea luna, iar noi fara un punct nu suntem calificati. N-ar fi bine sa sarbatorim prea mult. Duminica avem meci (n.r. - Dinamo) si nici calificati nu suntem.

”Este o diferenta de nivel pe care baietii o echilibreaza prin atitudine si daruirea din teren. Eu cred ca inca visez. Nu-mi vine sa cred ca am luat sase puncte cu ei”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

CFR Cluj a ajuns la 9 puncte si este foarte aproape de calificarea in primavara europeana.

De un punct in ultimele doua meciuri mai are nevoie echipa din Gruia pentru calificare.Dan Petrescu dupa a doua victorie cu Rennes: ”Fara noroc nu puteam”