CFR CLuj

Dan Petrescu dupa 1-1 cu Randers: “Trebuie sa fim multumiti”

Sursă foto: captura tv pro x

CFR Cluj n-a obtinut decat o remiza in meciul cu Randers disputat pe teren propriu in Conference League, dar antrenorul Dan Petrescu se declara multumit cu punctul adaugat in clasament.

“Inainte de meci ne doream sa castigam. Se indrepta spre 0-0 prima repriza. Am facut dimineata acelasi corner de zece ori, n-am reusit sa-l marcam pe jucatorul care a marcat. Din cornerul asta au marcat cel putin patru goluri in campionatul lor.

“Daca la 1-1 marcam din fazele fixe, era altceva. Tinand cont ca a fost condusi, trebuie sa fim multumiti. Cred ca echipa s-a batut foarte bine in repriza a doua si puteam marca si noi din faza fixa.

“Debeljuh si Alibec au intrat dupa foarte mult timp. Stefan a jucat primul meci in cupele europene, Boateng si Rodriguez au jucat prima oara impreuna. Lumea nu intelege ca avem foarte multi jucatori in lot care nu sunt nici pe lista de Europa, nici pe lista de campionat.

“Petrila a intrat foarte bine. Asta a fost si ideea mea, stiam ca au fundasi foarte puternici. Ma bucur foarte mult pentru Petrila”, a declarat Dan Petrescu la Pro x dupa meciul din Gruia.



Dan Petrescu dupa 1-1 cu Randers: “Trebuie sa fim multumiti”